Sale!

3 месеци партнерство (Рубин)

ден9,225.00 ден6,150.00

Со купување на овој пакет добивате:

Верификација на вашиот локал

 Приоритет во категорија

 3 Блогa на ваша тема

 15 поста на социјални мрежи

Кампања за зголемување на следбеници

Откако ќе го купите пакетот ќе бидете исконтактирани од наша страна во текот на истиот ден за да се договориме за сите детали и начин на соработка. Даваме 100% гаранција за враќање на пари во целосен износ во рок од 7 дена.

Sold By: GETOUT
Category: