Ваучер за рачна изработка на керамики

ден1,500.00

На оваа работилница во траење од 2 часа ќе имате можност да научите неколку техники за рачна изработка на керамички предмет по сопствен дизајн. Претходно искуство не е потребно. Повеќе на https://keramikacafeskopje.wixsite.com/kerakamika/–cpd8

Sold By: Kerakamika
Category: