Курс за работа на грнчарско тркало

ден3,000.00

На оваа работилница во траење од 6 часа(2 дена по 3 часа) ќе имате можност да научите се што ви е потребно за самостојна работа на грнчарско тркало и ќе добиете печење на 3 изработени предмети во керамичка печка. Претходно искуство не е потребно. Повеќе на https://keramikacafeskopje.wixsite.com/kerakamika/–cfp0

Sold By: Kerakamika
Category: