Час за работа на грнчарско тркало

ден600.00

На оваа работилница во траење од 60 минути ќе имате можност да ја пробате техниката за работа на грнчарско тркало и со наша помош да изработите еден предмет чие печење во керамичка печка е вклучено во цената. Претходно искуство не е потребно. Повеќе на https://keramikacafeskopje.wixsite.com/kerakamika/–cfp0

Sold By: Kerakamika
Category: