Sale!

3 месеци партнерство (Дијамант)

ден36,838.00 ден18,450.00

Со купување на овој пакет добивате:

Верификација на вашиот локал

 Приоритет во категорија

 15 Блогa на ваша тема

 50 поста на социјални мрежи

 Снимање видео промоција за вашиот локал

 Наградни игри

 Можност за продавање на вашите услуги преку Getout.mkОткако ќе го купите пакетот ќе бидете исконтактирани од наша страна во текот на истиот ден за да се договориме за сите детали и начин на соработка. Даваме 100% гаранција за враќање на пари во целосен износ во рок од 7 дена.

Sold By: GETOUT
Category: