Sale!

Двојно Crispy чоколадно комбо + кафе

ден340.00 ден269.00

Со овој ваучер добивате две чоколадни Chimney Cakes по избор + две кафиња!

Ваучерот важи за подигнување од ресторанот!
Задолжително е да се направи нарачка на телефон 076 455 501!

Sold By: Crispy
Category:

Description

CHIMNEY

 • СНИКЕРС
  (лешник крем, сникерс, кикирики, шлаг/сладолед, прелив од карамела)
 • МАРС
  (лешник крем, марс, лешници, шлаг/сладолед, прелив од карамела)
 • ТВИКС
  (лешник крем, твикс, плазма, шлаг/сладолед, прелив од карамела)
 • БАУНТИ
  (лешник крем, баунти, шлаг/сладолед, прелив од чоколадо)
 • M&M’s
  (лешник крем, m&m’s, шлаг/сладолед, прелив од чоколадо)
 • ОРЕО
  (лешник крем, орео, шлаг/сладолед, прелив од чоколадо)
 • КИТ КЕТ
  (лешник крем, кит кет, плазма, шлаг/сладолед, прелив од чоколадо)

КАФЕ

 • МАКИЈАТО
 • ЕСПРЕСО