Биди дел од нашиот тим

Getout има голема визија и би сакале ти да бидеш дел од неа. Ние сме македонски стартап и имаме за цел е да го промениме начинот на кои што луѓе ги планираат и организираат своите дружби и излегувања.

 

На патот кон нашата цел сакаме да изградиме тесна заедница на амбициозни млади луѓе кои ги делат нашите цели и идеи.

 

Ако сакаш да добиеш уникатно практично искуство за како е да си инволвиран во еден македонски стартап и притоа да станеш дел од една растечка заедница пријави се сега!