Почни да го откриваш Скопје

Блогови напишани од луѓето за луѓето

Delivery Wars

Со затворањето на рестораните, многумина го најдоа решението за носталгијата (како и опстојувањето на омилените ресторани и кафеани) преку доставата на храна. Иако рестораните

Прочитај повеќе

Повеќе од платформа

Ако било што учиме од моменталната криза, треба да сфатиме дека солидарност е клучен елемент во функционирањето на едно општество. Меѓусебното разбирање и помош,

Прочитај повеќе

Паднатиот маалски херој

Силното влијание на моменталната криза го раздрма светот, здравствено и економски, нанесувајќи масовна штета. Економската тежина на ситуацијата се осети и во нашето Скопје,

Прочитај повеќе

COVID 101 Што научив?

Среќна 2020!!! Возбудени, чиста бројка, време за промена. Оваа година ќе биде најдобра до сега! Fast forward неколку празници подоцна… Нов вирус? Пандемија? Далеку

Прочитај повеќе

Приказната на GetOut

Петок вечер. Со друштво се договарате за каде да искочите. Се обидувате да сфатите кои места работат, дали го служат вашиот омилен коктел, и

Прочитај повеќе

Get the Look

Барајќи инспирација на интернет за тоа како да го подобрите стилот, да го обновите вашиот гардеробер, или пак барате одговор на прашањето што да

Прочитај повеќе

Што е тоа коктел?

Коктелите никогаш не излегле од мода, тоа навистина е чуден феномен или само показател дека се работи за нешто безвременско. Очигледно е дека станува

Прочитај повеќе