Discover great places in Skopje

Find awesome places, bars, restaurants and activities in the city

Read Our Blog

COVID 101 Што научив?

Среќна 2020!!! Возбудени, чиста бројка, време за промена. Оваа година ќе биде најдобра до сега! Fast forward неколку празници подоцна… Нов вирус? Пандемија? Далеку е

Read More »

Приказната на GetOut

Петок вечер. Со друштво се договарате за каде да искочите. Се обидувате да сфатите кои места работат, дали го служат вашиот омилен коктел, и каде

Read More »
pizza-featured-blog

Ти се јаде добра пица?

Многу градови како Неапол и Џенова се фалат дека пицата потекнува од кај нив. Од таму нејзиниот вкус се пренел низ целиот свет. За овој

Read More »

Let's WORK
together

If you are a creative person or just an ambitious young individual then we invite you to join our team. Getout welcomes all that want to leave a positive impact on the world.